Köpvillkor

Köp och leveransvillkor
Priser och betalning

Varje vara anges med pris exklusive moms. 

Köpinformation

När du handlar via Internet gäller konsumentköp- och distansavtalslagen. Denna lag skyddar dig som konsument när du genomför köp på distans.

Om du är under 18 år måste du ha målsmans tillstånd för att handla hos oss.

Samtliga priser i butiken är exklusive moms och är angivna i svenska kronor (SEK). Butikspriserna gäller om ingen annan överenskommelse är gjord. Vi förbehåller oss rätten att ändra priserna utan förvarning, beroende på valutakurser, portokostnader, omkostnader etc.

På vissa produkter kan det finnas det information om vad dessa passar till, dimensioner och liknande, detta är endast uppgifter utifrån t.ex. bruksanvisningar, storlekstabeller m.m. skyttetillbehor.se tar inget ansvar för att dessa produkter passar just din maskin eller liknande.

Ångerrätt

Din ångerrätt (ångerfristen) gäller under 14 dagar. I ditt meddelande till oss måste det klart framgå att du ångrar dig. Ångerfristen börjar löpa den dag du tog emot varan . Om avtalet gäller en specialtillverkad vara börjar ångerfristen löpa från den dag vi lämnat information, fram tills tillverkningen startat.

När du utnyttjat din ångerrätt:
Du är skyldig att hålla varan i lika gott skick som när du fick den. Du får inte använda den, men naturligtvis försiktigt undersöka den. Om varan skadas eller kommer bort på grund av att du är vårdslös förlorar du ångerrätten.

Privat Policy

När du lägger din beställning hos oss uppger du dina personuppgifter. I samband med din registrering och beställning godkänner du att vi lagrar och använder dina uppgifter i vår verksamhet för att fullfölja avtalet gentemot dig. Du har enligt Personuppgiftslagen rätt att få den information som vi har registrerat om dig. Om den är felaktig, ofullständig eller irrelevant kan du begära att informationen ska rättas eller tas bort. Kontakta oss i så fall via e-post.

Leveranser

Leveranstiden är normalt ca 2 veckor (med reservation för ev. slutförsäljning).

Ej uthämtade paket

Har du valt postförskott som fraktsätt finns dina varor kvar på posten under fyra veckor. Ej hämtade varor returneras till oss. För alla paket som inte löses ut förbehåller vi oss rätten att debitera dig kostnader för returfrakt, expeditionsavgift och hanteringsavgift, för närvarande 150:-

Returer

Returer sker på din egen bekostnad utom om varan är defekt eller om vi har packat fel. Returer ska skickas som brev eller paket, inte mot postförskott.

När du utnyttjat din ångerrätt ska du sända eller lämna varan tillbaka till oss.

Återbetalningsskyldighet:
Vi ska, om du utnyttjat din ångerrätt, betala tillbaka vad du har betalat för varan snarast eller senast inom 30 dagar från den dag då vi tog emot varan. Du får själv betala returkostnaderna när du sänder tillbaka varan.

Se även konsumentverket distansavtalslagen & E-handel.

FÖRETAG

I de fall som näringsidkare handlar hos skyttetillbehor.se så tillämpas Köplagen. Returavdrag på 30% av varans värde tillkommer utöver kostnad för returfrakt. Vid större köp med andra villkor och betalningssätt kontakta MH Skyttetillbehör.